13 January 2011

Sometimes and sometimes.

Full discription : SOMETIMES DIA BAIK. SOMETIMES DIA GARANG.


Cerita tentang dia.


TIME BAIK


kakak: adik, tolong ambikkan aku air kat dapur. taknak yang dalam jag. ambik dalam peti sejuk.
adik: (bangun dengan laju pegi ambik. bukan takat air je, apa-apa makanan ringan like roti or keropok pun dia ambik sekali)
kakak: eh, nape ambik sekali makanan ? (hairan. suka sebenarnya. hehe)


TIME GARANG


kakak: adik, pegi tutup air jap. kolah dah penuh. (arah dengan lembut)
adik: ahh ! pegi la tutup sendiri. hang kan ada kaki jugak.
kakak: ... (oke fine)

12 comments:

ZWAN SABRI said...

haha..
biasala tuu..
sometime ada mood baik and sometime ada mood garang..
Tapi u ni kakak yang malas ek?
kantoi.. HAHA
*just kidding.. ;)

RIAN said...

HAHAHA. .
i pun ada sometimes jugakk. .
apa guna ada adik kan. .
hehhe, (jahat!)

Nordin said...

eh, sama la... tapi arahan saya lebih mandatori... adik tak bleh bantah punya.. hua3

RIAN said...

hahaha. .
sy baik siket kot. .
^_^

Hamizah Syamimi Supian said...

haha..adik beradik memang mcm2 ragamnye kan? ;)

RIAN said...

haah kan. . nih baru adik beradik sikit.
kalau ramai mesti lagi meriahh. .
o_o

aQ'tEhA_[azHa] said...

perkara biasa tu.

RIAN said...

yup. . hehe,

aQ'tEhA_[azHa] said...

napa tak pasang shoutbox. hehe

RIAN said...

urmm. . actually. . xreti. . hehehe.
tga belajar2 lagi nak hadap sume.
h0ho,

BUNGA said...

salam ziarah..
biasalah.. adik beradik mmng mcm tu.. sama je dgn saya dgn adik2 saya :)

RIAN said...

hehe. . haah. .
wasalam. .
thanx sebab ziarah. ^_^

 
Copyright © Inspiration Box
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur