24 December 2010

Sangat senang hati dengan dua benda ni.

Salam sahabat. ^_^

Semalam berapa kali eh aku keluar rumah ? Hehhe, selalunya berkurung je kat dalam bilik. Nak keluar malas. Plus ada internet, baik explore internet dari explore bandar nih. Hahaha. Oke harini ada benda yang buat aku puas hati sangat. Hehe.


1. Aku dapat buat side parking !! Oh sound silly rite ? Adess. Kalau nak tau, lesen P aku bakal tamat akhir bulan nih. Baru pes time buat side parking ? Iyalah ! The truth is aku tak reti buat side parking. =_=' Oke boleh gelakkan atau pandang hina kat aku. Ish3, Sebelum ni aku akan avoid parking yang macam tu. Tak kesah la kena pusing tempat tu berapa kali pun. Nak jugak cari parking yang biasa je tu.


2. Trixx yang aku teringin gila nak makan (bukan mengidam oke), akhirnya aku dapat jugak. Hekhekhek ! Setelah susah payah aku cari menatang nih, explore kedai ke kedai tak jumpe-jumpa. Haih. Memang kesanggupan betul lah. Last-last, bila aku da puas cari semalam tanpa disengaja ternampak kat giant dekat tempat aku. Gila bersyukur lah ! Hehe. Serious macam budak kecik. *_*


Please be careful of your rabbit.
Here the cereal ! Come come lets eat together.




5 comments:

ZWAN SABRI said...

Zwan x penah lagi drive and parking.. tetiba rasa cuak plak klaw nak parking tambah2 klaw kat balakang ada beduyun duyun kreta.. huhu...

a'im said...

anda tiada tempat nak chat..so balas kat sini ye...hehe..thansk coz singgah..dah plow anda.plow me too..and like my fan page too..hehe

RIAN said...

zwan : sy pun drive keta auto je. manual suda lupa. h0ho,

a'im : thnx jgk sbb singgah sini. hehhe, sy belum letak tmpt chat lg. *_*

Awangku Johan said...

folo ur blog.. meh folo blog saya ek

RIAN said...

oke2. . terima kasih sebab datang jenguk sini. =.)

 
Copyright © Inspiration Box
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur