20 February 2011

Bila aku bosan.

Salam sejatera semua~ Aku tengah bosan gila nih. Kesian aku. Hukhuk. Aku nak hilangkan bosan ni. Nak kawan. HAHA. Cam gedik. Sebenarnya aku tak boleh dok diam je macam ni. Aku nak bising-bising. Aku nak gelak-gelak. Aku tak boleh macam ni. Adeh jangan la gila lagi. Apa boleh aku buat eh ?


1. Study. Oh no aku tak boleh nak study time bosan (alasan). 


2. Makan. Haah nih pun best. Tapi masalahnye semua stock makanan aku dah nak habis. Tak dapat bercakap, aku makan la kan.


3. Keluar berjalan. Tak mungkin ah aku akan buat yang nih. Nak jalan kena ada duit banyak. Baru berkeyakinan.


4. Tido. Taknak ! Aku sayang waktu aku. Time is gold. Hahha poyo pulak.


And the last, aku pegi online fesbuk, tengok sapa yang online, aku pegi kacau. Yeay ! Ada respon. Err. . actually, aku rindu suasana satu bilik enam ke tujuh orang. Baru boleh bising. Nih dua orang je. Aku berjaga siang. Rumet aku bertido siang. Adehh.


Oke bye~


Kalau anda bosan ??

13 comments:

tiAdA NamE said...

sudah dfollow..haha..nak tgk ape dah jdi plak kalo bosan?tgk kat link ni..

RIAN said...

ehh link anda tak muncul la. h0hho,

FasiHaH SupiaN said...

kalau aku bosan? aku tengok cerita korea, lagi2 variety show dia, macam running Man.hehehe

RIAN said...

peminat korea eh ?
aku pun suke gak.
tp aku akan cari citer yg xfemes kt mesia.
citer femes mls nk tgk.
hahha,

Hamizah Syamimi Supian said...

kalau saya bosan saya ngadap fb lama2 sampai lebam. haha!

RIAN said...

huahha. . if me,
dah tgh ngadap fb pun,
masih bosan. hak3,

adehh,

nas said...

mane leh bosan kita buat study n makan
xmampu aku..
tambah bosan lagi la
aku cuma tido n on9 je
hehee

A t C said...

1- malas
2- malas
3- malas
4- 1,2 & 3

hehehehe....

RIAN said...

nas : aku skg dalam misi nak kurang kan tido. HAHAHA

A t C : hahha. . sampai bila tu nak malas ? bosan denga pekataan malas. he3,

nas said...

adakah misi ko dah berjaya atau dalam progress atau gagal atau makin teruk????
hahhahahahhaha
harap2 berjaya la :)

RIAN said...

hahahah. .
tahap progress or penurunan dy,
aku xreti la plak cmne nak kire.
hahhax,

nas said...

xpe... sebab ko bukannya budak math atau psikologi kan
hehhee
err...ko amek kos ape ek? tataulak ko amek stpm amek ko ape..

RIAN said...

haah otak math aku fail. hahha.
aku budak bahasa.
kat u aku dok kat fak bahasa dan linguistik.

eh ko ada twitter kn. aku ada follow.

 
Copyright © Inspiration Box
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur