07 February 2011

Cinta masih bisa tersenyum.

Selamat malam. ^_^ Tak kesah ah baca waktu tengahari ke. Anggap je la aku nak wish malam korang. 

Lagu cinta yang bertemakan putus cinta memang best kan untuk didengar ? Suara macam shahdu je maklum la putus cinta kan. Mana ada yang happy. Melainkan dia yang mintak putus dek kerana rimas dengan pasangan. Oh waktu tu memang heaven gila lah. Bebas.

Siapa yang dah sakit dengan lagu cinta ? Berharap dapat matikan radio yang konon-konon tak boleh dimatikan ? *lagu Ne-Yo. Jom try dengar lagu nih pulak. Ubat kepada lagu cinta. Dari Ada band.



Cinta masih bisa tersenyum

Bila jiwaku kini berduka apa ubatnya
Adakah penawar untuk hati yang terluka
Bagai melayang di kehampaan kosong jadinya
Ruang rindu berubah menjadi tak bernyawa

Cinta masih bisa tersenyum padaku
Walau kau telah menyakitiku
Tinggalkan semua begitu saja
Hilang ditelan sang bumi

Mampukah diriku menghadapi hari esok
Yang penuh dengan hangat cahaya sinar mentari
Esak tangis bukanlah menjadi milik diriku
Akan ku gapai segala harapan yang tertunda

Cinta masih bisa tersenyum padaku
Walau kau telah menyakitiku
Tinggalkan semua begitu saja
Hilang ditelan sang bumi

Cinta masih bisa tersenyum padaku
Hanya waktu yang mampu pulihkan
Kegelisahan tiada berujung
Berganti dengan bahagia

Jangan mengukur cinta dengan materi
Masih banyak hal yang lebih penting

Sangat suka dengan lirik dia. =.) Sesapa yang malas nak dengar try ah tengok lirik dia saja. Hehe. Then forwardkan kat siapa-siapa yang mungkin sedang patah hati ?

Sekian.





15 comments:

misz molecule said...

ala..tenet haram lembap..


nak download dulu la baru dgr..

RIAN said...

oke. . selamat mendengar. =.)

Ungu said...

tahap patah hati aku semakin meningkat mendadak lepas dengar lagu ni.

salah kau. =.=

RIAN said...

hahaha. .
aku terima kesalahan tu.
*_*

Kuronofu91 said...

lagu baru kerrr????

RIAN said...

rasenye dah lame dah lagu ni. .

nas said...

eh.buleh pulak cinta boleh bisa tersenyum?
hahhahaa....
adaband?
kurang minat la band ni

RIAN said...

SWEET ape tajuk dy. . hahaha. .
kurang minat ?
cam tak femes je diorg nih kat mesia.

♥ Si Mawar Khayalan ♥ said...

mari dengara koleksi lagu frust saya ....
cinta - dibaginda...
tengs rian sbb singgah :)..

RIAN said...

welkem =)
lagu frust ??
oh tak sanggup daku.
nanti termenangis pulak.
hekhek. .

misz molecule said...

intenet lembap!!!!!!!!!!!!!

nas said...

memang tak femes la berbanding band2 lain..
ada band..
mmg band itu ada.. ape la nama band dia
hehehhe
gurau je.. nanti peminat dia xpuas ati plak :P

RIAN said...

Misz: alfatihah utk internet tu. hukhuk,

nas : hahha. . eh mane ade tak puas hati la. aku malas laa nak minat band femes. nanti yg tak femes sapa nak minat ?? haa, ^_^

airazulaikha said...

ok. sedih buat siapa yg putus cinta.. miahaha
yg tak putus cinta, tak bercinta tak rasa papae.. hehe,..

RIAN said...

hahah. . sapa yg tgh bahagia, siap sedia nak patah hati. sediakan payung sebelum ribut. kehkeh. .

 
Copyright © Inspiration Box
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur